Premier League i TV

Leder du efter hvilken kanal, der viser Premier League i TV? Vi har svaret til dig. Nedenunder kan du se den komplette oversigt over de kommende Premier League kampe, som bliver vist i fjernsynet. Vi har fremhævet de kampe, som kan ses på enten TV3+, TV3 Sport, TV3 Max eller See, ligesom du også kan se om kampene bliver vist på Viaplay.

© TVsporten.dk – Fodbold i TV

Kanaler der viser Premier League

Premier League er den mest populære udenlandske liga i Danmark, så du har heldigvis gode muligheder for at se Premier League i tv. I England kører man stadig med mørklægning af kl. 16 kampene: De kan altså ikke ses på Sky Sports eller de andre engelske tv-kanaler. Det er dog ikke en politik, som er gældende i Danmark, så der er teknisk set ingen begrænsninger på, hvilke Premier League kampe der kan vises i TV.

Den eneste begrænsning er derfor tv-kanalernes egne prioriteringer. Det kan eksempelvis være, at der spilles mange kampe samtidig. I de tilfælde er det ikke alle kampene, som kan ses i fjernsynet. Du kan se Premier League på:

  • 3+
  • TV3 Sport
  • TV3 Max
  • See

Det er Nent Group der ejer rettighederne til Premier League i Danmark. Man har dog indgået en aftale med Yousee, som gør, at man også kan se Premier League i TV på See. Du vil ikke mærke den store forskel, når du ser kampene på See, da man kører med et tilsvarende setup, som når kampene vises på Nents kanaler. Udover de mange tv-kanaler kan du selvfølgelig også se Premier League i TV på Viaplay.

Se Premier League på Viaplay

Premier League rettighederne plejede at være spredt over flere forskellige kanaler, og i lang tid var det også et krav, at man både abonnerede på Discovery og TV3, hvis man ville have adgang til alle Premier League kampene. Viaplay har dog gjort, at adgangen til Premier League i TV er blevet mere strømlinet. Nu behøves du kun ét abonnement hos Viaplay for at være sikker på, at du kan se alle Premier League kampe live. Udover selve kampene giver Viaplay Sport dig også adgang til optakter, forskellige sportsudsendelser og studier efter kampene.

Hvem er Viaplay Group?

Nordic Entertainment Group (Nent) blev stiftet i 2018 og var selskabet bag danske tv-kanaler som 3+, TV3 Sport og TV3 Max. I starten af 2022 annoncerede selskabet, at man ville skifte navn til Viaplay Group for at fremme genkendeligheden på det skandinaviske marked. Viaplay Group er altså det nye navn for Nent Group, som i dag har alle rettighederne til Premier League i TV i Danmark.

TV Kampe i Premier League

I Danmark har Viaplay Group rettighederne til at vise samtlige kampe fra Premier League. Det er altså udelukkende en redaktionel beslutning, om dit favorithold bliver vist på TV eller ikke. Udgangspunktet for Viaplay Group er selvfølgelig, at man gerne vil vise samtlige Premier League kampe i TV – og særligt dem, der involverer de største hold. Hvis du eksempelvis holder med Liverpool eller Manchester United, kan du være helt sikker på, at kampene bliver vist på de relevante tv-kanaler. For især Liverpool gælder det typisk, at kampene bliver vist på 3+, da det er den største tv-kanal for Premier League i TV.

Der er dog også kampe, som bliver rykket over på Viaplay. I de tilfælde skal du anskaffe dig et Viaplay abonnement for at få adgang til kampene. Det sker typisk, hvis der er flaskehalse med mange sportsbegivenheder i løbet af weekenden: Det kan eksempelvis være, at der er et stort Formel 1 Løb, eller der kan være kampe i Superligaen, som også skal vises på Viaplay Groups hovedkanaler.

Hver uge er der således kampe, som du udelukkende kan se på Viaplay. Det gælder især kl. 16 om lørdagen, hvor der ofte afvikles fem eller flere Premier League-kampe på samme tid. I disse tilfælde prioriteres de store hold altid på tv-kanalerne. Det kan således være en hård kamp at følge et hold som Leeds eller Brighton på tv-kanalerne, da de ofte vil blive rykket til Viaplay.

Premier League i TV på Discovery

Du kan ikke længere se Premier League på Discoverys kanaler. 6’eren var i mange år hjemsted for Premier League i Danmark, men de mistede rettighederne ved udgangen af 2018-19 sæsonen. Her kunne du se Premier League i TV med koryfæer som Morten Bruun, Mikkel Bischoff og Lars Jacobsen i kommentatorboksen, men det er et marked som Viaplay Group i dag har overtaget. Du kan stadig se de to store engelske cup turneringer, FA Cup og Liga Cup, på Discoverys kanaler og deres streamingtjeneste, Eurosport Player.

Spørgsmål og Svar om Premier League i TV

  • Hvilke tv-kanaler viser Premier League?

I Danmark kan du se Premier League på 3+, TV3 Sport, TV3 Max og See. Der er ikke andre kanaler, som har rettighederne til at vise Premier League.

  • Hvem viser Premier League i aften?

Tjek vores Premier League kalender øverst på siden. Her får du overblikket over alle kommende Premier League kampe, og hvilken tv-station de vises på.

  • Kan jeg se Premier League hos en bookmaker?

Bookmakere i Danmark har ikke rettighederne til at vise Premier League. Du kan derfor ikke se Premier League hos danske bookmakere.

  • Kan jeg se Premier League på Eurosport Player?

Discovery mistede rettighederne til Premier League ved udgangen af 2018-19 sæsonen. Du kan derfor ikke længere se Premier League på Eurosport Player.

  • Hvordan ser jeg alle Premier League kampe?

Hvis du vil have adgang til samtlige Premier League kampe skal du købe et abonnement til Viaplay. Du vil altid kunne se de store hold som Liverpool og Manchester United på 3+, TV3 Sport, TV3 Max og See, men det er kun Viaplay som giver garanteret adgang til alle Premier League kampe.

  • Kan jeg se Premier League hos TV2 Play?

Nej, TV2 Play har mange fodboldrettigheder, men Premier League er ikke en del af dem. Du kan dog se kampe med engelske hold, som deltager i Europa League eller Conference League.